Αλλάζει ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης και πρώην υπουργός Επικρατείας κατά της Διαφθοράς της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει δεχθεί πρόταση να αναλάβει την θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, αντικαθιστώντας τον Λέανδρο Ρακιντζή, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Νικολούδης και πρώην υπουργός Επικρατείας κατά της Διαφθοράς της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει δεχθεί πρόταση να αναλάβει την θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, αντικαθιστώντας τον Λέανδρο Ρακιντζή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Νικουλούδης φέρεται να είναι θετικά διακείμενος στην εν λόγω πρόταση της κυβέρνησης.
Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση και στην πρώην εφέτη κ. Παπασπύρου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακόμα και ο καφές θέλει το σωστό timing
- Συνεχίζεται η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στη δίκη των Τεμπών – Στις 9 ξεκινά η συνεδρίαση
- Συνταγές: Δύο γλυκές λιχουδιές για αυτές τις μέρες
- Τουλάχιστον 13 νεκροί από αεροπορικά πλήγματα στην Τεχεράνη – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ, δύο νεκροί
- Το ΠΑΣΟΚ «σπρώχνει» το Μαξίμου προς τις κάλπες
- Το μποξ μπορεί να «ρίξει» την πίεση;
- Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα – Τοπικές βροχές και θερμοκρασίες έως τους 23 βαθμούς
- Πόλεμος στο Ιράν: Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται επιχειρήσεις και καταναλωτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442