Κηδεύτηκε ο ηθοποιός Ντάνος Λυγίζος
Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα, Δευτέρα, τον ηθοποιό και παρουσιαστή Ντάνο Λυγίζο, στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Νίκος Παπαναστασίου, και άλλοι.
Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα, Δευτέρα, τον ηθοποιό και παρουσιαστή Ντάνο Λυγίζο, στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Βάσια Τριφύλλη, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Νίκος Παπαναστασίου, και άλλοι.
Η οικογένεια του Ντάνου Λυγίζου είχε εκφράσει την επιθυμία, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στον τραπεζικό λογαριασμό (ΕΤΕ 116/296076-12).
Ο Ντάνος Λυγίζος είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1938 και είχε σπουδάσει στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης του Λονδίνου.
Στο ελληνικό θέατρο πρωτοπαρουσιάστηκε το 1964, όπου διακρίθηκε στις επιθεωρήσεις, και στον κινηματογράφο το 1968.
Από τη μικρή οθόνη έγινε γνωστός τη δεκαετία του ’70, καθώς και του ’90, οπότε παρουσίαζε μαζί με την Ελένη Ράντου και την Πόπη Χατζηδημητρίου την επιτυχημένη εκπομπή «Όχι τα νέα του ΑΝΤ-1».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε Θεσπρωτία και Ιωάννινα μετά τον σεισμό της 8ης Μαρτίου – Στο «κόκκινο» 74 κατοικίες
- Ιταλία: Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες από χιονοστιβάδα
- «Η φήμη είναι ακόρεστο τέρας» – Ο Ντέιβ Γκρολ για τους Foo Fighters, την απιστία και το εξώγαμο παιδί
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Νέα Πέραμο – Πέντε συλλήψεις
- Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Στο «Ιπποκράτειο» μετά από εγχείρηση στο κεφάλι
- Λίβερπουλ: Από πότε είχε να υποστεί 10 ήττες στην Premier League (pic)



