Τι έγραψε η Φώφη Γεννηματά στο Twitter για το σύμφωνο συμβίωσης
Με αναρτήσεις της στο Twitter σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, που απουσίαζε από την ψηφοφορία, την υπερψήφιση του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης. Συνεργάτες της ανέφερε ότι ήταν στη Βουλή, αλλά απουσίασε από την ψηφοφορία, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας και αφού ήταν βέβαιο πως δεν υπήρχε κίνδυνος να μην υπερψηφιστεί ο νόμος.
Με αναρτήσεις της στο Twitter σχολίασε η Φώφη Γεννηματά, που απουσίαζε από την ψηφοφορία, την υπερψήφιση του νόμου για το σύμφωνο συμβίωσης.
Συνεργάτες της ανέφερε ότι ήταν στη Βουλή, αλλά απουσίασε από την ψηφοφορία, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας και αφού ήταν βέβαιο πως δεν υπήρχε κίνδυνος να μην υπερψηφιστεί ο νόμος.
«Σήμερα, ξημέρωσε μία καλύτερη μέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Συμβάλαμε αποφασιστικά σε αυτό. Το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη προόδου» ανέφερε, ενώ σε άλλη ανάρτησή της τόνισε:
«Να λείπουν οι ακρότητες, επιτέλους. Απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και στην αξιοπρέπεια των πολιτών».
Παράλληλα, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα σχολίασε: «Κύριε Τσίπρα, συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς».
Σήμερα ξημέρωσε μια καλύτερη ημέρα για τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Συμβάλλαμε αποφασιστικά σε αυτό. Το @pasok είναι δύναμη προόδου
— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) December 23, 2015
Κύριε #tsipras συστράτευση απέναντι στο σκοτάδι δεν γίνεται μαζί με ακροδεξιούς και ομοφοβικούς. #syriza_anel
— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) December 23, 2015
Να λείπουν επιτέλους οι ακρότητες. Απαιτούνται συναινέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην ισονομία και κυρίως στην αξιοπρέπεια των πολιτών.
— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) December 23, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έντονη κριτική στις ΗΠΑ για την παραμονή του Αντετοκούνμπο στους Μπακς: «Άλλη μια σεζόν στα σκουπίδια» (vid)
- Χίος: «Θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε πιθανή εκδοχή», λέει ναύαρχος εν αποστρατεία για την τραγωδία
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Και ο πρίγκιπας Λορέν του Βελγίου στον ιστό του παιδοβιαστή – Η απάντησή του
- Δήμος ανησυχεί για την εμφάνιση λύκων και αγριόχοιρων στον αστικό ιστό και ζητάει την απομάκρυνση τους
- Πλοίο χωρίς πυξίδα το χωροταξικό για τον τουρισμό
- Ρωσία: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αντιστράτηγο στη Μόσχα – Ποιος είναι ο ρόλος του στην ανταρσία της Wagner
- Ο Άρης συμφώνησε με τη Φιορεντίνα για τον Κουαμέ – Πότε φτάνει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη
- Μια νύχτα μόνο: Αλήθειες και πανικός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442