Ραντεβού στην Αθήνα έκλεισαν Αλέξης Τσίπρας-Μανουέλ Βαλς
Στο περιθώριο της Συνόδου για το Κλίμα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον γάλλο ομόλογό του, Μανουέλ Βαλς και του εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Συμφωνήθηκε η μετάβαση Βαλς στην Αθήνα ως συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψης Ολάντ.
Στο περιθώριο της Συνόδου για το Κλίμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε με τον γάλλο ομόλογό του, Μανουέλ Βαλς και του εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη του ελληνικού λαού για το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.
Κατά τη συνομιλία τους οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν ότι η επιτυχία του ταξιδιού του προέδρου Ολάντ στην Αθήνα, δημιουργεί θετικό έδαφος και για μια επίσκεψη του Μανουέλ Βαλς, με αντικείμενο την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δύο χωρών και τη διεύρυνση της οικονομικής συνεργασίας, ιδιαίτερα στον τομέα των επενδύσεων.
Συζήτησαν, επίσης, το προσφυγικό, τις προσπάθειες της κυβέρνησης σε σχέση με την εφαρμογή του προγράμματος, καθώς και την προοπτική της αλλαγής στην Ευρώπη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας