Παναθηναϊκός: «Το Σάββατο στηρίζουμε το Τριφύλλι με τραγούδι»
Το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο πλησιάζει και από το «τριφύλλι» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ο αγώνας να ολοκληρωθεί κανένα απολύτως πρόβλημα. Έτσι λοιπόν με ανάρτηση μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του μόνο με το τραγούδι.
Το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο πλησιάζει και από το «τριφύλλι» κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ο αγώνας να ολοκληρωθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.
Έτσι λοιπόν με ανάρτηση μέσω της επίσημης σελίδας στο facebook, οι «πράσινοι» ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του μόνο με το τραγούδι.
Αναλυτικά: «Στον αγώνα του Σαββάτου κλωτσάμε τη βία έξω από το γήπεδο και στηρίζουμε το Τριφύλλι μόνο με τραγούδι!»
Το ντέρμπι θα διεξαχθεί το Σάββατο σε μια κατάμεστη Λεωφόρο, αφού έχει ήδη ανακοινωθεί το sold out από τον Παναθηναϊκό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Δεν κάνουμε πίσω» διαμηνύουν οι αγρότες στην κυβέρνηση – Αμετακίνητοι στα μπλόκα συντονίζουν τις δράσεις τους
- Καταστήματα: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά
- Θέλουμε να έχουμε αγροτική παραγωγή;
- Θέλουν να κόψουν τα βίντεο του Λανουά
- ΕΕ: Τουλάχιστον 40.538 έπαθαν καρκίνο λόγω της δουλειάς τους μέσα σε 10 χρόνια
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Το πιο τρομακτικό σενάριο για τη Δύση απέχει 130 χλμ. από την πραγματικότητα




