Κλοπ: «Πήγαμε κατά 98% καλά, το πρόβλημα μας ήταν μόλις στο 2%»
Μπορεί η Λίβερπουλ να έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από τη νίκη και ας έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 36', αυτό όμως ήταν κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε πως οι «κόκκινοι» απείχαν 2% από τη νίκη.
Μπορεί η Λίβερπουλ να έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από τη νίκη και ας έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 36′, αυτό όμως ήταν κάτι που δεν φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δήλωσε πως οι «κόκκινοι» απείχαν 2% από τη νίκη.
«Δεν ήταν το καλύτερο μας ματς, αλλά ούτε και το χειρότερο. Ήταν ένα ματς πρόκληση για μας, λόγω της ποιότητας της Ρούμπιν. Είναι μια καλή ομάδα με εμπειρία και οι παίκτες της ξέρουν τι ακριβώς να κάνουν, όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια. Εμείς αντιδράσαμε καλά όταν μείναμε πίσω στον σκορ και είχαμε τις ευκαιρίες να το αλλάξουμε όταν πήραμε το αριθμητικό πλεονέκτημα… Δεν ήμασταν τέλειοι, αλλά θεωρώ ότι πήγαμε κατά 98% καλά. Το πρόβλημα μας ήταν μόλις στο 2%», ήταν τα λόγια του Γερμανού μετά τη λήξη του αγώνα.
Θυμίζουμε ότι η Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο μετράει 2 ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες, 0-0 με την Τότεναμ και 1-1 με τη Ρουμπίν Καζάν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ-Ρωσία: H σπάνια συμφωνία Μόσχας – Ουάσινγκτον σε θέματα παγκόσμιας πολιτικής και η «βόμβα» Τραμπ Τζούνιορ
- Kaspersky: Ωριμάζει η αγορά της κυβερνοασφάλειας – Πάνω από 9 στους 10 υιοθετούν λύση ασφαλείας
- Ηλεία: Έρευνες για τον εντοπισμό 63χρονου αγνοούμενου στα Κρέστενα – Εξαφανίστηκε από το απόγευμα του Σαββάτου
- Το 1924 ο Ιάκωβος Συρίγος ίδρυσε το ισόγειο κατάστημά του σε ένα διώροφο νεοκλασικό της οδού Πατησίων
- Νέα πυρά Μασκ κατά ΕΕ μετά το πρόστιμο στο X: Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι Δημοκρατία, αλλά γραφειοκρατία
- Λάρισα-Παναθηναϊκός 2-2: Ο Μλαντένοβιτς «κρέμασε» το Τριφύλλι

