ΑΝΕΛ part 2: «Α ρε Βαγγέλη, εμείς δεν ξεχνάμε την Ελλάδα»
Τη συνέχεια του αινιγματικού προεκλογικού τους σποτ έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ανεξαρτήτοι Ελλήνες. Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει το τσαλακωμένο χαρτί που του έδωσε ο συνεργάτης του στο προηγούμενο βίντεο και μπροστά σε αυτό που αποκαλύπτεται λέει: «Α ρε Βαγγέλη, εμείς δεν ξεχνάμε την Ελλάδα».
Τη συνέχεια του αινιγματικού προεκλογικού τους σποτ έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ανεξαρτήτοι Ελλήνες.
Ο Πάνος Καμμένος ανοίγει το τσαλακωμένο χαρτί που του έδωσε ο συνεργάτης του στο προηγούμενο βίντεο και μπροστά σε αυτό που αποκαλύπτεται λέει: «Α ρε Βαγγέλη, εμείς δεν ξεχνάμε την Ελλάδα».
Αυτό που αποκαλύπτεται είναι ένα καραβάκι από χαρτί που στο πανί του έχει ζωγραφισμένη την ελληνική σημαία. Το καραβάκι έχει στην πλώρη του γραμμένο με κεφαλαία γράμματα το όνομα «Ελλάς».
Στο πρώτο βίντεο ο Πάνος Καμμένος εμφανιζόταν να παρακολουθεί το debate μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όταν ένας συνεργάτης του αφήνει στο γραφείο του ένα τσαλακωμένο χαρτί, λέγοντας πως «αυτό το ξέχασε ο Βαγγέλης στο debate». Στο πρώτο επεισόδιο το βίντεο τελείωνε με τον Π. Καμμένο να ξετυλίγει το τσαλακωμένο χαρτί και στην οθόνη να εμφανίζεται το μήνυμα: «Τι ξέχασε ο Βαγγέλης στο ντιμπέιτ»;
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας