Εντυπωσιακή πρεμιέρα με ρεκόρ Guinness για το Jaguar F-Pace
Το πρώτο SUV της φίρμας, F-Pace, καταρρίπτει το ρεκόρ περιστροφής στο «γύρο του θανάτου» για μοντέλο παραγωγής.
H βρετανική φίρμα αποφάσισε να συστήσει το πρώτο της SUV το οποίο παρουσιάζεται επισήμως στην έκθεση της Φρανκφούρτης, με ένα θεαματικό τρόπο ο οποίος της χάρισε και μια θέση στο βιβλίο Guinness.
To F-Pace με τον οδηγό αγώνων επίδειξης, Tery Grant στο τιμόνι κατέρριψε το ρεκόρ μεγαλύτερης περιστροφής με μοντέλο παραγωγής ολοκληρώνοντας δύο περιστροφές στο «γύρο του θανάτου», μια λούπα ύψους 19,08 μέτρων.
Για το εγχείρημα, εκτός από τους μηχανικούς του F-Pace και τον Terry Grant επιστρατεύτηκε επίσης ένας στρατός από μαθηματικούς και πολιτικούς μηχανικούς οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή έκβασή του.
auto.in.gr
- Ο Άνταμ Σίλβερ αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται για το NBA Europe
- Greece Pushes Energy Hub Role Linking Saudi Arabia to Europe
- Αιτωλοακαρνανία: Στον ανακριτή ο 44χρονος για τη δολοφονία του 50χρονου – Τι είπε στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν
- Αυστραλία: Ένας έφηβος τραυματίστηκε σοβαρά σε επίθεση καρχαρία
- Σοκ στην Μπουντεσλίγκα: Η Άιντραχτ απολύει τον Τόπμελερ!
- Αγνοούνται οκτώ ορειβάτες στον Ταΰγετο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
- Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κανείς δεν είναι πλήρης επειδή δείχνει πλήρης στα social media
- Πυρά ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός κάνει μονίμως τον ανήξερο και κυρίως τον ανεύθυνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442