Ατομικό για Μπουχαλάκη και Μαζουάκου στον ΟΣΦΠ
Χωρίς τους διεθνείς παίκτες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπουχαλάκης και Μαζουάκου ενώ ο Σαλίνο ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα λόγω κόπωσης. Ο Ντοσεβί με μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στην Στάνταρ Λιέγη, όπου αυτός και ο Γιαταμπαρέ παραχωρήθηκαν ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό.
Χωρίς τους διεθνείς παίκτες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Μπουχαλάκης και Μαζουάκου ενώ ο Σαλίνο ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα λόγω κόπωσης.
Ο Ντοσεβί με μήνυμα που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα σε δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στην Στάνταρ Λιέγη, όπου αυτός και ο Γιαταμπαρέ παραχωρήθηκαν ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό.
«Νέος σταθμός, νέο κεφάλαιο. Είμαι χαρούμενος που θα το κάνω σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Σταντάρ Λιέγης. Θα παλέψω και θα δώσω το καλύτερο για να τιμήσω τη φανέλα της. Είμαι ενθουσιασμένος που θα φορώ τη φανέλα της» ήταν το μήνυμα του Γάλλου εξτρέμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σαντάντι, μετά την απόδραση μελών του Ισλαμικού Κράτους
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»
- Ελλάδα – Ιταλία 15-13: Σπουδαία νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά για την γαλανόλευκη!
- Ισπανία: Ανέβηκε στους 40 ο αριθμός των νεκρών – Τριήμερο πένθος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα
- Η Ελλάδα στους 5 πιο ελκυστικούς προορισμούς για τους Δυτικοευρωπαίους
- Γροιλανδία: Το σπάνιο ντοκουμέντο από το 1916 που διαψεύδει τον Τραμπ


