Η Σοσιεδάδ πρόλαβε και έστειλε Φινμπόγκασον στον Ολυμπιακό
Την καταρχήν συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον ανακοίνωσε επισήμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ, προλαβαίνοντας τους Πειραιώτες. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για δανεισμό του 26χρονου Ισλανδού επιθετικού ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης στην Αθήνα, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση. Ο Φινμπόγκασον αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο.
Την καταρχήν συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Άλφρεντ Φινμπόγκασον ανακοίνωσε επισήμως η Ρεάλ Σοσιεδάδ προλαβαίνοντας τους Πειραιώτες.
Όπως αναφέρεται, πρόκειται για δανεισμό του 26χρονου Ισλανδού επιθετικού ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.
Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης στην Αθήνα, αναφέρει επίσης η ανακοίνωση. Ο Φινμπόγκασον αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο.
Η ανακοίνωση της Σοσιεδάδ:
«Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μετακίνηση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στον προαναφερθέν ελληνικό σύλλογο ως το τέλος της σεζόν. Η τελική συμφωνία θα υπάρξει μετά τις ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν στην Αθήνα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν και την οψιόν αγοράς του Ισλανδού επιθετικού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει
- Νέος κύκλος επισκέψεων Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Οι δύσκολες ισορροπίες και οι στόχοι της Αθήνας






