Το καψόνι τούρκου δημάρχου στους δημότες του για τα σκουπίδια
Έξω φρενών με τα σκουπίδια που γεμίζουν καθημερινά την κεντρική πλατεία της πόλης Γιοζγκάτ είναι ο δήμαρχος της περιοχής, Καζίμ Αρσλάν. Γι' αυτό έδωσε εντολή στα συνεργεία καθαρισμού του δήμου να σταματήσουν να καθαρίζουν την πλατεία για 10 μέρες προκειμένου οι κάτοικοι να δουν τι εικόνα δημιουργούν, πετώντας συνεχώς κάτω σκουπίδια και αποτσίγαρα.
Έξω φρενών με τα σκουπίδια που γεμίζουν καθημερινά την κεντρική πλατεία της πόλης Γιοζγκάτ είναι ο δήμαρχος της περιοχής, Καζίμ Αρσλάν.
Γι’ αυτό έδωσε εντολή στα συνεργεία καθαρισμού του δήμου να σταματήσουν να καθαρίζουν την πλατεία για 10 μέρες προκειμένου οι κάτοικοι να δουν τι εικόνα δημιουργούν, πετώντας συνεχώς κάτω σκουπίδια και αποτσίγαρα.
Ο δήμαρχος υποστηρίζει πως αν η πόλη δεν πάρει θέση, τότε οι άνθρωποι θα συνεχίζουν να πετούν σκουπίδια, γνωρίζοντας ότι κάποιος θα καθαρίσει.
Πολλοί είναι εκείνοι που δεν αποθαρρύνονται από τους λόφους απορριμμάτων που σχηματίζονται και εξακολουθούν να επισκέπτονται την πλατεία.
«Δεν κάνουμε καμία παραχώρηση. Θα αλλάξουμε αυτές τις κακές συνήθειες. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σκέφτεται ότι τα σκουπίδια που πετάω θα τα καθαρίσει ο δήμος» είπε ο δήμαρχος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αυστραλία: Στις φλόγες διυλιστήριο που παράγει το 10% των καυσίμων που καταναλώνει η χώρα
- Εξαναγκαστικά εκτοπισμένοι: Ο αριθμός τους θα αυξηθεί κατά 4,2 εκατομμύρια έως το 2027
- Η Αυστραλία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 3% του ΑΕΠ
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ


