Ελεύθερη… πτώση της Εθνικής στην κατάταξη της FIFA
Πτώση δεκαεννέα θέσεων σημείωσε η Εθνική Ελλάδας στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA και πλέον βρίσκεται στην 44η. Αυτή είναιη χειρότερη θέση της «γαλανόλευκης» τα τελευταία χρόνια ύστερα από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία το 2004 αλλά και τις εμφανίσεις στις επόμενες διοργανώσεις.
Πτώση δεκαεννέα θέσεων σημείωσε η Εθνική Ελλάδας στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA και πλέον βρίσκεται στην 44η.
Αυτή είναιη χειρότερη θέση της «γαλανόλευκης» τα τελευταία χρόνια ύστερα από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πορτογαλία το 2004 αλλά και τις εμφανίσεις στις επόμενες διοργανώσεις.
Το 2001 ήταν 57η, το 1998 ήταν 53η και το 2002 βρισκόταν στην 48η θέση.
Τέλος η Αργεντινή ξεπέρασε τη Γερμανία και πάτησε στην κορυφή στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA, ενώ η Ολλανδία «πλασαρίστηκε» στην πεντάδα και άφησε στην έκτη θέση τη Βραζιλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάτρα: 89χρονη σκότωσε κουτάβια και όταν ένας 25χρονος της πέταξε πέτρες εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο
- Φορολογία: Αναδιάταξη με νέο μείγμα μέτρων – Κερδισμένοι και χαμένοι
- Εξεταστική: Αρνείται να καταθέσει πάλι ο «Φραπές» – Δικαίωμα στη σιωπή επικαλείται ο Ξυλούρης
- «Απάτητα βουνά» ο Πάρνωνας και τα Τζουμέρκα
- Άννα Βίσση: Η τελευταία μεγάλη της συναυλία στο Καλλιμάρμαρο έρχεται αποκλειστικά στο MEGA
- Οι Σπερς «καθάρισαν» τους Λέικερς, η Οκλαχόμα έκανε ρεκόρ και τώρα… ημιτελικοί στο NBA Cup (vids)



