Στα… Ελληνικά επέλεξε η Σάλκε να αποχαιρετήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και να ανακοινώσει την πώληση του στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook.

«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα φοράει και μελλοντικά την στολή της Μπάγερ. Λεβερκούζεν. Κούλη σε ευχαριστούμε και καλή σταδιοδρομία!» έγραφε η ανάρτηση των «βασιλικών μπλε» που συνοδευόταν από φωτογραφία του έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σελίδα της Σάλκε στο facebook «ασχολείται» με την Ελλάδα, αφού στο παρελθόν είχε αναρτήσει σχόλιο για την 25η Μαρτίου.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα φοράει και μελλοντικά την στολή της Μπάγερ. Λεβερκούζεν. Κούλη σε ευχαριστούμε και καλή σταδιοδρομία!

Posted by FC Schalke 04 on Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ