«Θα γυρίσω ακόμα πιο δυνατός» είπε ο Μπακάκης
Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο δεξιός φούλμπακ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον χιαστό μετά από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, αλλά υπολογίζεται σε παραπάνω από πέντε μήνες.
Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο δεξιός φούλμπακ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον χιαστό μετά από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, στο ματς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία του δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, αλλά υπολογίζεται σε παραπάνω από πέντε μήνες.
Λίγες ώρες πριν βγει από το Ιατρικό Κέντρο, ο Μπακάκης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε. Όσο με πιστεύετε όλοι τόσο πιστεύω και εγώ στον εαυτό μου ότι θα γυρίσω ακόμα πιο δυνατός».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αχαρνές: Ανήλικος τραυματίστηκε στο χέρι από χρήση κροτίδας
- Ειρηνικός: 5 νεκροί σε νέες δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοων
- Νιγηρία: Δεκάδες νεκροί σε αεροπορικά πλήγματα με στόχο τζιχαντιστές της Μπόκο Χαράμ
- Κύπρος: «Δεν διαπραγματεύεται» τις βάσεις η Βρετανία – Εκτός συζήτησης η κυριαρχία σε Ακρωτήρι και Δεκέλεια
- Περού: Η υποψήφια της δεξιάς Φουχιμόρι προηγείται στις προεδρικές εκλογές
- Ουγγαρία: Το Tisza εξασφαλίζει υπερπλειοψηφία δύο τρίτων στο κοινοβούλιο



