Πανίσχυρο σύστημα προστασίας δουλεμπόρων δραστηριοποιείται και στο Λιμενικό, σύμφωνα με σειρά νέων αναφορών που αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής. Μετά τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη Κυριακή για σχέσεις διαπλοκής υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ με αρχηγούς της διακίνησης μεταναστών, διαπιστώνεται τώρα ότι ένα ίσως ακόμη μεγαλύτερο κύκλωμα κινείται στα υψηλά κλιμάκια του Λιμενικού.
Βήμα της Κυριακής. Μετά τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη Κυριακή για σχέσεις διαπλοκής υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ με αρχηγούς της διακίνησης μεταναστών, διαπιστώνεται τώρα ότι ένα ίσως ακόμη μεγαλύτερο κύκλωμα κινείται στα υψηλά κλιμάκια του Λιμενικού.
&source=in.gr">
Πανίσχυρο σύστημα προστασίας δουλεμπόρων δραστηριοποιείται και στο Λιμενικό, σύμφωνα με σειρά νέων αναφορών που αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής.
Μετά τα έγγραφα που δημοσιεύτηκαν την προηγούμενη Κυριακή για σχέσεις διαπλοκής υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ με αρχηγούς της διακίνησης μεταναστών, διαπιστώνεται τώρα ότι ένα ίσως ακόμη μεγαλύτερο κύκλωμα κινείται στα υψηλά κλιμάκια του Λιμενικού.
Σύμφωνα με τα έγγραφα, τουλάχιστον τέσσερις ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί έχουν διαρκή συνεργασία με κυκλώματα, φροντίζοντας ώστε οι δουλέμποροι να γνωρίζουν τις κινήσεις των πλοίων της ευρωπαϊκής δύναμης Frontex, να μαθαίνουν τους «πληροφοριοδότες» αξιωματικών άλλων υπηρεσιών, να αφήνουν ασύλληπτους δουλεμπόρους και άλλες έκνομες ενέργειες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας