Η Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε εύκολα το Open του Μαϊάμι
H Σερένα Γουίλιαμς επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε άνετα στον τελικό του Open στο Μαϊάμι την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρες Ναβάρο, με 2-0 σετ (6-2 και 6-0). Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, παραμένει έτσι ανίκητη για 21 παιχνίδια και κατέκτησε με τον πιο επιβλητικό τρόπο τον 8ο τίτλο της στo τουρνουά του Μαϊάμι.
H Σερένα Γουίλιαμς επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε άνετα στον τελικό του Open στο Μαϊάμι την Ισπανίδα, Κάρλα Σουάρες Ναβάρο, με 2-0 σετ (6-2 και 6-0).
Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, παραμένει έτσι ανίκητη για 21 παιχνίδια και κατέκτησε με τον πιο επιβλητικό τρόπο τον 8ο τίτλο της στo τουρνουά του Μαϊάμι.
Η 33χρονη Αμερικανίδα έγινε η 4η παίκτρια στην ιστορία του τένις, που έχει κερδίσει ένα τουρνουά 8 ή περισσότερες φορές, μετά από τις Μαρτίνα Ναβρατίλοβα (12 στο Σικάγο), Στέφι Γκραφ (9 στο Βερολίνο) και Κρις Εβερτ (8 στο Χίλτον Χεντ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στοιβαγμένοι κρατούμενοι και κοριοί στις φυλακές της Κρήτης – Κόλαφος η έκθεση Επιτροπής
- Οι αλλαγές που έρχονται φέτος στη φορολογία εισοδήματος
- Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη Vol. 2
- Την επαναχάραξη της γραμμής αιγιαλού του οικισμού της Πλάκας ζητάει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
- Φίλιππος Ηλιού: Ο χαλκέντερος λόγιος
- Αλβανία: Η πρώτη ψηφιακή υπουργός στο… εδώλιο



