Λιγότερο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις ο τραυματισμός του Μαρκίζιο
Λιγότερο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι ο τραυματισμός του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο γόνατο, ο οποίος τέθηκε «νοκ άουτ» από την αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του EURO 2016, όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους.
Λιγότερο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις είναι ο τραυματισμός του Κλαούντιο Μαρκίζιο στο γόνατο, ο οποίος τέθηκε «νοκ άουτ» από την αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του EURO 2016, όπως ανακοίνωσε η Γιουβέντους.
Μετά την πρώτη μαγνητική τομογραφία, στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης, ο γιατρός της εθνικής Ιταλίας εξέφραζε τον φόβο ότι είχε υποστεί «μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού», ωστόσο οι «μπιανκονέρι» διευκρίνισαν πως οι νέες εξετάσεις που έκανε ο Μαρκίζιο το βράδυ της Παρασκευής «έχουν αποκλείσει την πιθανότητα ρήξης».
Μετά την εξέλιξη αυτή και ενώ υπήρχε ο φόβος της πολύμηνης απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, ο 29χρονος άσος μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα σε μερικές εβδομάδες.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, θα χάσει το φιλικό που θα δώσει η εθνική Ιταλίας την προσεχή Τρίτη με την αντίστοιχη της Αγγλίας στο Τορίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Καθ΄οδόν για το Άμπου Ντάμπι αντιπροσωπίες του Κιέβου, της Μόσχας και των ΗΠΑ – «Αγκάθι» το εδαφικό
- Τεστ αίματος ανιχνεύει τη νόσο του Crohn χρόνια πριν από την εμφάνιση συμπτωμάτων
- Επίθεση σε 16χρονο στο Άλσος Συγγρού – Τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο
- Τεστ αλήθειας στον Μακρόν – Ποιες αμαρτίες απέκρυψε στο Νταβός
- Η Ναόμι Οσάκα ντύθηκε Μέδουσα στο Αυστραλιανό Όπεν και πυράκτωσε τις εντυπώσεις
- Υποκλοπές: Οι «στημένες» ερωτήσεις των βουλευτών της ΝΔ στον Τρίμπαλη στην Εξεταστική και το μήνυμα από το δεξί χέρι του Λαβράνου


