Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

L’Oréal: Η Έρση Πυρίσιη νέα επικεφαλής στην Ελλάδα

Η L’Oréal Hellas ανακοίνωσε ότι η Έρση Πυρίσιη αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας από την 1η Απριλίου 2015. Μέχρι σήμερα, ασκούσε καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ο Εli Sagiv, ο οποίος ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα του στη L’Oréal πριν από 14 χρόνια με στρατηγικούς σταθμούς το Ισραήλ, το Μεξικό και […]

Η L’Oréal Hellas ανακοίνωσε ότι η Έρση Πυρίσιη αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας από την 1η Απριλίου 2015.

Μέχρι σήμερα, ασκούσε καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ο Εli Sagiv, ο οποίος ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα του στη L’Oréal πριν από 14 χρόνια με στρατηγικούς σταθμούς το Ισραήλ, το Μεξικό και τη Γενική Διεύθυνση της Φινλανδίας. Τώρα θα αναλάβει ένα νέο σημαντικό ρόλο στον όμιλο.

Στα τρία πολύ επιτυχημένα χρόνια της θητείας του στην Ελλάδα και παρόλη την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, διατήρησε τη L’ORÉAL Hellas στην ηγετική θέση του κλάδου Καλλυντικών και την οδήγησε σε μια νέα εποχή ανάπτυξης: Αύξηση κατά 4,6% του Κύκλου Εργασιών το 2014, αύξηση των μεριδίων σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας, σημαντική αύξηση κερδοφορίας, συνεχή εκσυγχρονισμό και μετασχηματισμό της εταιρείας για να προσαρμοστεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες αγορές και προσδοκίες των καταναλωτών.

Η κ. Πυρίσιη κατάγεται από την Κύπρο και εργάζεται στον όμιλο L’Oréal από το 2001. Διαθέτει πλούσια διεθνή σταδιοδρομία, που ξεκίνησε αρχικά με την LVMH και την Johnson & Johnson και συνεχίστηκε με την ανάληψη ρόλων-κλειδιά, όπως International Development Manager για τη La Roche Posay για τη Λατινική Αμερική, Brand Director Vichy στη Βραζιλία, Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ολλανδία, Γενική Διευθύντρια στη La Roche Posay Γαλλίας, Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ισπανία και Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στη Γαλλία.

Τελευταίος της ρόλος, πριν από την άφιξή της στην Ελλάδα, ήταν η ευθύνη της Γενικής Διεύθυνσης της Ζώνης της Αμερικής για τον κλάδο των Δερμοκαλλυντικών.

Βασική αποστολή της νέας Προέδρου και Γενικής Διευθύντριας, η οποία έχει διεθνή επιχειρησιακή εμπειρία αλλά και γνώση της Ελλάδας και των ανθρώπων της, είναι η συνέχιση της δυναμικής ανάπτυξης της L’ORÉAL Hellas σε έναν κόσμο που αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ.

Τόσο ο κ. Sagiv όσο και η κ. Πυρίσιη επανεπιβεβαίωσαν τη δέσμευση της L’ORÉAL για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα, αναφέροντας: «Η L’ORÉAL Hellas θα συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία με επιχειρηματικές δραστηριότητες που προάγουν την κουλτούρα της αριστείας, της ηθικής, της αειφορίας και της κοινωνικής ευθύνης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο