Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού, παραμένει η αφαίρεση τριών βαθμών
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά της απόφασης με την οποία αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τους «πράσινους» για τα έκτροπα που συνέβησαν στο νικηφόρο (2-1) ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις βαθμοί αφαιρέθηκαν οριστικά, ενώ παράλληλα οι «πράσινοι» θα δώσουν δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και θα καταβάλουν πρόστιμο 100.000 ευρώ.
Η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά της απόφασης με την οποία αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τους «πράσινους» για τα έκτροπα που συνέβησαν στο νικηφόρο (2-1) ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.
Αυτό σημαίνει ότι οι τρεις βαθμοί αφαιρέθηκαν οριστικά, ενώ παράλληλα οι «πράσινοι» θα δώσουν δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και θα καταβάλουν πρόστιμο 100.000 ευρώ.
Μετά την απόφαση αυτή ο Παναθηναϊκός μένει οριστικά στους 58 βαθμούς μετά από 28 αγώνες, τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος έχει δύο ματς λιγότερα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πούτιν: Η CIA διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι η Ουκρανία δεν στόχευσε το σπίτι του ρώσου προέδρου
- Ιανουάριος στην Εθνική Πινακοθήκη: Έκθέσεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα
- Πήραν το μάθημά τους οι ηγέτες κρατών από τον Τραμπ μέσα στο 2025;
- Αγωνιστικό «ρεβεγιόν» στα μπλόκα για τους αγρότες, ανυποχώρητοι απέναντι στην κυβέρνηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (1/1): Πού θα δείτε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι και τα πρώτα ματς του 2026
- Κάηκε γοτθικός ναός του 1884 στο Άμστερνταμ από πυροτεχνήματα



