Ανάκληση για 2.483 Chevrolet Cruze και Orlando στην ελληνική αγορά
Η ανάκληση πραγματοποιείται λόγω ενδεχόμενου προβλήματος στο σύστημα πέδησης που μπορεί να οδηγήσει στη δυσλειτουργία του.
Στην ανάκληση Cruze και Orlando προχωρά η εταιρεία Chevellas A.E., Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Chevrolet, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.
Η ανάκληση αφορά 2.428 Cruze, με ημερομηνία κατασκευής από 13/10/2008 έως 24/05/2011, με αριθμούς πλαισίου από 9Κ104352 έως CK512697, και 55 Οrlando, με ημερομηνία κατασκευής από 19/10/2010 έως 24/05/2011, με αριθμούς πλαισίου από BΚ001240 έως CK512693.
Στα παραπάνω μοντέλα, ενδέχεται να παρατηρηθεί αυξημένη απόσταση πέδησης και μειωμένη απόδοση του συστήματος πέδησης, εξαιτίας πιθανής διαρροής υγρών φρένων από τον εμπρόσθιο σωλήνα φρένων. Ο οδηγός ενδέχεται να παρατηρήσει διαρροή υγρών φρένων στο έδαφος ή/και ενεργοποίηση της λυχνίας χαμηλής στάθμης υγρών φρένων στο πίνακα οργάνων.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε, όταν υπάρξει επάρκεια ανταλλακτικών και μετά από νεότερη ειδοποίηση, να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Chevrolet για να γίνει αντικατάσταση του εμπρόσθιου σωλήνα φρένων, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Στο μεσοδιάστημα και στην περίπτωση που κάποιος καταναλωτής διαπιστώσει αυξημένη απόσταση πέδησης ή/και αυξημένη διαδρομή του πεντάλ φρένου ή/και διαρροή υγρών φρένων στο έδαφος ή/και ενεργοποίηση της λυχνίας χαμηλής στάθμης υγρών φρένων στο πίνακα οργάνων, παρακαλούμε όπως επισκεφθεί άμεσα έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Chevrolet της περιοχής του.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο τηλέφωνο 210-773460.
auto.in.gr
- NBA: Διέλυσαν τους Κλίπερς οι Μπουλς (138-110) – Διπλό στο Ντένβερ οι Λέικερς (107-115)
- Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται σήμερα ο 44χρονος – «Δεν περίμενα να φτάσουν τα πράγματα σε αυτό το σημείο»
- Η Σονάτα του Σεληνόφωτος: Η εξομολόγηση του Γιάννη Ρίτσου
- Πού θα χτυπήσει με σφοδρότητα η κακοκαιρία, οι κόκκινες περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες, μπαράζ 112, κλειστά σχολεία
- Η εμπειρία της κίνησης μέσω μιας γλυπτικής ως ενσώματης πράξης
- Διπλός ΕΝΦΙΑ για τα κλειστά ακίνητα τραπεζών και servicers
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με μια αγκαλιά
- Απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια λόγω της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442