Αποθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο στον Παναθηναϊκό
Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο ντέρμπι και ασκήσεις στο γυμναστήριο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού, την επόμενη της νίκης τους στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ με δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της, οι παίκτες θα έχουν ρεπό, αύριο, Τρίτη.
Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο ντέρμπι και ασκήσεις στο γυμναστήριο περιελάμβανε η πρωινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού, την επόμενη της νίκης τους στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.
Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ με δελτίο Τύπου στην επίσημη ιστοσελίδα της, οι παίκτες θα έχουν ρεπό, αύριο, Τρίτη.
Το δελτίο Τύπου:
Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χθες κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Ο Μπαϊράμι απουσίασε με άδεια.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καταφύγιο κάτω από την αίθουσα χορού στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Ενδυνάμωση: Είναι πιο εύκολη από όσο νομίζετε
- Προ των πυλών η κακοκαιρία: Έρχεται 48ωρο με καταιγίδες και έντονα φαινόμενα
- ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό το κτίριο ποιος (δεν) θα το πάρει;
- Μόδα και Έπσταϊν: Στο στόχαστρο τα πρακτορεία
- Γιατί κάποιες φορές ρίχνουμε τα στάνταρ μας στις σχέσεις;






