Εκτός προπόνησης ο Φώτσης με ενοχλήσεις στη μέση
Χωρίς τον Αντώνη Φώτση ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, παραμονή της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάση των «16» της Ευρωλίγκας. Ο έμπειρος φόργουορντ των «πρασίνων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει λίγο πριν το τζάμπολ του αυριανού αγώνα.
Χωρίς τον Αντώνη Φώτση ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού, παραμονή της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ (21:45), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της φάση των «16» της Ευρωλίγκας.
Ο έμπειρος φόργουορντ των «πρασίνων» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός, με την κατάσταση του να ξεκαθαρίζει λίγο πριν το τζάμπολ του αυριανού αγώνα.
Ο Νίκος Παππάς, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση οξείας σκωληκοειδίτιδας που υποβλήθηκε, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με ειδικές ασκήσεις και δεν υπολογίζεται από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, όπως και ο Γκάνι Λαβάλ, που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη αγωνιστική (έναρξη Β΄ γύρου).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
