Πέντε άτομα που θεωρούνται ύποπτα για συμμετοχή στην σφαγή σε σχολείο στην Πεσαβάρ του Πακιστάν συνελήφθησαν στο Αφγανιστάν, στα σύνορα των δύο χωρών.
Αφγανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν τις πληροφορίες που ήθελαν τους πέντε συλληφθέντες να έχουν ήδη παραδοθεί στο Πακιστάν, λέγοντας ότι θα τους ανακρίνουν πρώτα στο Αφγανιστάν.
Στις 16 Δεκεμβρίου, ένοπλοι Ταλιμπάν δολοφόνησαν 150 άτομα, κυρίως παιδιά, σε επίθεση σε σχολείο για παιδιά στρατιωτικών στην Πεσαβάρ.
Οι ένοπλοι εισέβαλλαν στο σχολείο και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, σκοτώνοντας 133 παιδιά. Αυτή την εβδομάδα, τα παιδιά επέστρεψαν στο σχολείο για πρώτη φορά μετά την επίθεση.
Το Πακιστάν έδωσε πληροφορίες που οδήγησαν στη σύλληψη των υπόπτων.
Οι δύο χώρες έχουν κάνει βήματα για την βελτίωση των διμερών σχέσεων.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας