Στο Μιλάνο ο Ποντόλσκι για ιατρικά και υπογραφές με Ίντερ
Ο Λούκα Ποντόλσκι βρίσκεται στο Μιλάνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ίντερ, έως το τέλος της εφετινής σεζόν.
Ο Λούκα Ποντόλσκι βρίσκεται στο Μιλάνο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Ίντερ, έως το τέλος της εφετινής σεζόν.
Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί από τους «νερατζούρι», με τη μορφή δανεισμού, οι οποίοι θα διατηρήσουν οψιόν αγοράς του, το ερχόμενο καλοκαίρι.
Το κόστος για τον δανεισμό του παίκτη θα φτάσει περίπου τις 900 χιλιάδες ευρώ, με τις 600 χιλιάδες να καταβάλλονται άμεσα στην Άρσεναλ.
Ο διεθνής Γερμανός παίκτης δεσμεύεται με τους «κανονιέρηδες» έως το 2016, όμως δεν υπολογίζονταν από τον Αρσέν Βενγκέρ, για το βασικό σχήμα της ομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νέα διαδρομή στην ιστορία της Βέροιας
- Τουρκία: Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ με επίκεντρο την Αττάλεια
- «Ο δικός μας Μέσι»: Ενθουσιασμός στον κόσμο της Μπράιτον για τον Κωστούλα (pics)
- Κρήτη: Συλλαλητήριο αγροτών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Δέχτηκαν επίθεση με χημικά από την αστυνομία
- Είναι σε σοκ, είχε άγιο: Ο Τρύφωνας Σαμαράς για το ατύχημα της Πηγής Δεβετζή
- Τύρναβος: Κίνδυνος για την ομαλή λειτουργία του φράγματος τα φερτά υλικά
