Μοιρασιά στην Κρήτη για ΟΦΗ και Καλλονή
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του ΟΦΗ με την Καλλονή στο Ηράκλειο για την 15η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το σκορ άνοιξε η Καλλονή στο στο 70' με πέναλτι του Χουάνμα σε χέρι του Τριποτσέρη, για να ισοφαρίσει ο ΟΦΗ στο 73' με κεφαλιά του Μακρή. Στο 81' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τριποτσέρης του ΟΦΗ. Χωρίς νικη παρέμεινε ο ΟΦΗ για 3ο συνεχή αγώνα και η Καλλονή για 5ο, με τους Κρητικούς να βρίσκονται σε πιο δυσχερή βαθμολογικά θέση.
Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας του ΟΦΗ με την Καλλονή στο Ηράκλειο για την 15η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το σκορ άνοιξε η Καλλονή στο στο 70′ με πέναλτι του Χουάνμα σε χέρι του Τριποτσέρη, για να ισοφαρίσει ο ΟΦΗ στο 73′ με κεφαλιά του Μακρή.
Στο 81′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τριποτσέρης του ΟΦΗ. Χωρίς νικη παρέμεινε ο ΟΦΗ για 3ο συνεχή αγώνα και η Καλλονή για 5ο, με τους Κρητικούς να βρίσκονται σε πιο δυσχερή βαθμολογικά θέση.
Η Καλλονή μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, μπλόκαρε ο Λορία, όπως και στο 8΄σε σουτ του Καλτσά από το ύψος της περιοχής. Ο ΟΦΗ, που προερχόταν από δύο ήττες με Πανιώνιο και Λεβαδειακό, αντέδρασε και στο 14′ έχασε διπλή ευκαιρία, όταν ο Χογκ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Πετρόπουλο και στη συνέχεια εξουδετέρωσε σουτ του Μερεμπασβίλι. Στο 29΄ σε εκτέλεση φάουλ του Μερεμπασβίλι, η μπάλα πέρασε πάνω απ’ την εστία του Χογκ.
Στο Β΄ ημίχρονο ο ΟΦΗ συνέχισε να κινείται επθετικά στην αναζήτηση ενός τέρματος και στο 57΄ σουτ του Μπανούση μπλόκαρε ο Χογκ. Μάλιστα στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη στερήθηκε τις υπηρεσιες των Βαλιού και Τσαμπούρη που τραυματίστηκαν, αλλά αυτό δεν έκανε ευκολότερο το έργο του ΟΦΗ.
Αντίθετα, η Καλονή ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει στο 70΄ με πέναλτι του Χουάνμα σε χέρι του Τριποτσέρη. Οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τρία λεπτά αργότερα (73΄) με κεφαλιά του Μακρή.
Στο 76΄ σε κεφαλιά του Αντελέγιε η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 81΄οι Κρητικοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του
Τριποτσέρη (ΟΦΗ) με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χουάνμα που έφευγε στην αντεπίθεση. Στο 85΄ ο ΟΦΗ έχασε μοναδική εμαιρία με τον Αντελέγε ο οποίος σε κενή εστια έστελε την μπάλα άουτ.
Διαιτητής: Γιάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)
Κίτρινες κάρτες: Μερεμπασβίλι, Μπανούσης, Μιλιάζες, / Γιορέντε, Καλτσάς, Χουάνμα
Κόκκινες κάρτες: Τριποτσέρης 81΄ (με 2 κίτρινες)
ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λορία, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (72΄ Ροβίθης), Μονιάκης (54΄ Φερνάντεθ), Πετρόπουλος, Λαμπρόπουλος (84΄ Μεϊτέ), Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες.
Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός (63΄ Μπαρέρα), Αντέτζο, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης (66΄ Πιπίνης), Στεφάνοβιτς, Καμαρά (46΄ Ναβάρο), Χουάνμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άλλη μια μάχη με τον βρετανικό Τύπο; Ξανά στα δικαστήρια ο πρίγκιπας Χάρι
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφούζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
- Μπλόκο της Νίκαιας: Μηνύσεις από τους αγρότες για τον βανδαλισμό στα τρακτέρ τους
- Στο Μαξίμου για τη συνάντηση με Μητσοτάκη οι αγρότες – Τα αιτήματα, τι λέει η κυβέρνηση, όλες οι εξελίξεις
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Μάριος Πλωρίτης: ΗΠΑ, οι αυτόκλητοι «σωτήρες της ανθρωπότητος»



