Η Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ για αποσταθεροποίηση των χωρών της Βαλτικής
Η Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ για απόπειρα αποσταθεροποίησης της βόρειας Ευρώπης με τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων και τη «μεταφορά αεροσκαφών ικανών να φέρουν πυρηνικές κεφαλές» στα κράτη της Βαλτικής. «Η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά αρνητική» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξέι Μεσκόφ, προειδοποιώντας ότι η Ρωσία «θα λάβει κάθε μέτρο για να εγγυηθεί την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της».
Η Ρωσία κατηγορεί το ΝΑΤΟ για απόπειρα αποσταθεροποίησης της βόρειας Ευρώπης με τη διεξαγωγή στρατιωτικών ασκήσεων και τη «μεταφορά αεροσκαφών ικανών να φέρουν πυρηνικές κεφαλές» στα κράτη της Βαλτικής.
«Η πραγματικότητα είναι εξαιρετικά αρνητική» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξέι Μεσκόφ σε συνέντευξή του στο ρωσικό πρακτορείο Interfax.
Και προειδοποιεί ότι «οι ρωσικές αρχές λαμβάνουν και θα λάβουν κάθε βήμα για να εγγυηθούν την ασφάλεια της Ρωσίας και των πολιτών της […] ανεξαρτήτως ποιο κομμάτι της επικράτειας αυτό αφορά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει τον μέλλον του Μητσοτακισμού
- Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα στην Αφαίρεση Όγκων Εγκεφάλου: Οι Σύγχρονες Τεχνικές που Αλλάζουν τα Δεδομένα
- Από τους ρομποτικούς βραχίονες του McQueen στον πύραυλο της Chanel: Η πασαρέλα, η τέχνη, η αποθέωση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Φορολογικές δηλώσεις: Στις 16 Απριλίου η υποβολή των προσυμπληρωμένων
- Ουκρανική επίθεση στη Ρωσία με drones – Μία νεκρή, πέντε τραυματίες
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442