Σέντρα το Σαββατοκύριακο ή… αφαίρεση 2 εκατ. ευρώ λέει η Nova
Οι αλυσιδωτές «εκρήξεις» που προκαλούν τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γίνονται όλο και πιο έντονες και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στο απόλυτο... σκοτάδι, όπου κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και Β' και Γ' Εθνικής. Ωστόσο, ο μέγας χορηγός Nova, με έγγραφο που έστειλε στη Διοργανώτρια Αρχή (Σούπερ Λιγκ) τονίζει πως θα ενεργοποιήσει την προβλεπόμενη ρήτρα εμπιστευτικότητας, δηλαδή θα αφαιρέσει 2 εκατομμύρια ευρώ από τη συνολική χορηγία!
Οι αλυσιδωτές «εκρήξεις» που προκαλούν τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γίνονται όλο και πιο έντονες και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στο απόλυτο… σκοτάδι, όπου κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και Β’ και Γ’ Εθνικής.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης πως δεν προκύπτουν λόγοι για να αλλάξει την απόφαση αναστολής των πρωταθλημάτων, όμως, όσον αφορά στα «μεγάλα σαλόνια», ο μέγας χορηγός Nova, έχει άλλη άποψη!
Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφο που έστειλε το συνδρομητικό κανάλι στη Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, τονίζει πως θα ενεργοποιήσει την προβλεπόμενη ρήτρα εμπιστευτικότητας.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Nova θα δικαιούται να αφαιρέσει 2 εκατομμύρια ευρώ από τη συνολική χορηγία, εάν δεν γίνει η σέντρα το Σαββατοκύριακο (22-23/11).
Εφόσον, λοιπόν, δεν διεξαχθούν αγώνες και δεν πραγματοποιηθούν μεταδόσεις, τότε η συμφωνία προβλέπει πως υπεύθυνη είναι η Λίγκα, ακόμη και αν η απόφαση αναστολής προέρχεται από την ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλακιάς: Όσο πλησιάζει η δίκη για τα Τέμπη, τόσο πιο πολύ θα αναφέρεται το οικονομικό για ευνόητους λόγους – Διαψεύδει δημοσιεύματα
- Τένις: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο United Cup
- Πέθανε ο Φρανσίς Μαρμάντ – Η «πένα» που έκανε την τζαζ τρόπο ζωής
- Ιράν: Πέθανε ο Μπαχράμ Μπεϊζαΐ, από τους σημαντικότερους Ιρανούς σκηνοθέτες και θεατρικούς συγγραφείς
- Μακρόν: Την ανάγκη να δοθούν στο Κίεβο ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας υπογράμμισε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι
- Νίγηρας: Η χούντα κηρύσει «γενική επιστράτευση» για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων

