Σέντρα το Σαββατοκύριακο ή… αφαίρεση 2 εκατ. ευρώ λέει η Nova
Οι αλυσιδωτές «εκρήξεις» που προκαλούν τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γίνονται όλο και πιο έντονες και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στο απόλυτο... σκοτάδι, όπου κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και Β' και Γ' Εθνικής. Ωστόσο, ο μέγας χορηγός Nova, με έγγραφο που έστειλε στη Διοργανώτρια Αρχή (Σούπερ Λιγκ) τονίζει πως θα ενεργοποιήσει την προβλεπόμενη ρήτρα εμπιστευτικότητας, δηλαδή θα αφαιρέσει 2 εκατομμύρια ευρώ από τη συνολική χορηγία!
Οι αλυσιδωτές «εκρήξεις» που προκαλούν τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γίνονται όλο και πιο έντονες και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στο απόλυτο… σκοτάδι, όπου κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ξαναρχίσουν τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και Β’ και Γ’ Εθνικής.
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης πως δεν προκύπτουν λόγοι για να αλλάξει την απόφαση αναστολής των πρωταθλημάτων, όμως, όσον αφορά στα «μεγάλα σαλόνια», ο μέγας χορηγός Nova, έχει άλλη άποψη!
Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφο που έστειλε το συνδρομητικό κανάλι στη Διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος, τονίζει πως θα ενεργοποιήσει την προβλεπόμενη ρήτρα εμπιστευτικότητας.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Nova θα δικαιούται να αφαιρέσει 2 εκατομμύρια ευρώ από τη συνολική χορηγία, εάν δεν γίνει η σέντρα το Σαββατοκύριακο (22-23/11).
Εφόσον, λοιπόν, δεν διεξαχθούν αγώνες και δεν πραγματοποιηθούν μεταδόσεις, τότε η συμφωνία προβλέπει πως υπεύθυνη είναι η Λίγκα, ακόμη και αν η απόφαση αναστολής προέρχεται από την ΕΠΟ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απίστευτο: Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ανοίγει πυρ στον νότιο Λίβανο – Έντονες αντιδράσεις προς τη FIFA (vid, pic)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/3): Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο ΟΑΚΑ σε ένα ντέρμπι γοήτρου
- Ο Εμπαπέ, ο Βινίσιους, ο Ρονάλντο, ο Ντι Στέφανο και «η Ρεάλ που είναι σαν θρησκεία»
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς… έγινε γήπεδο! (pics)
- Σαρωτικός ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Ελπίδα Τρίπολης (11-0)
- ΠΟ Ισπανίας σε Μπαρτσελόνα: «Μην φοβάστε για τον Γιαμάλ»
- Ο ΖΑΟΝ Κηφισιάς νίκησε τον Ολυμπιακό και πέρασε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 30.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/paul-pastourmatzis-36plOdZK_uY-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442