Φιλικό αγγαρείας ή ανασύνταξης δυνάμεων για την Εθνική στα Χανιά
Μία νίκη που θα σταματήσει το αρνητικό σερί, θα ανατρέψει το κακό κλίμα και ουσιαστικά θα λειτουργήσει ως... φάρμακο στην πληγωμένη Εθνική αναζητούν σήμερα (19:00, Novasports1) οι διεθνείς στο φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά. Ωστόσο το συγκεκριμένο ματς δεν παύει να αποτελεί... αγγαρεία για την ελληνική ομάδα, που βλέπει το EURO 2016 να είναι πολύ μακριά και στον πάγκο να υπάρχει κενό.
Μία νίκη που θα σταματήσει το αρνητικό σερί, θα ανατρέψει το κακό κλίμα και ουσιαστικά θα λειτουργήσει ως… φάρμακο στην πληγωμένη Εθνική αναζητούν σήμερα (19:00, Novasports1) οι διεθνείς στο φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά. Ωστόσο το συγκεκριμένο ματς δεν παύει να αποτελεί… αγγαρεία για την ελληνική ομάδα, που βλέπει το EURO 2016 να είναι πολύ μακριά και στον πάγκο να υπάρχει κενό.
Η ντροπιαστική ήττα με 1-0 από τα Νησιά Φερόε στο «Γ. Καραϊσκάκης» έστειλε τον Κλαούντιο Ρανιέρι και ο Κώστας Τσάνας, τεχνικός της ομάδας των Ελπίδων θα δώσει τις οδηγίες στο γήπεδο των «Περιβολίων».
Έτσι ο νεαρός τεχνικός δεν δείχνει διατεθειμένος να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την αναμέτρηση απέναντι στα Νησιά Φερόε.
Κάτω από τα δοκάρια θα μείνει ο Καρνέζης ύστερα από την εξαιρετική του εμφάνιση, ενώ και η τετράδα της άμυνας δεν θα αλλάξει με τους Μόρα και Μανωλά να είναι στο κέντρο με τους Καράμπελα και Τοροσίδη στα άκρα.
Ως αμυντικό χαφ θα χρησιμοποιηθεί ο Μανιάτης με του Σάμαρη και Κονέ ως εσωτερικοί χαφ. Η μοναδική αλλαγή, έρχεται στα πλάγια της επίθεσης καθώς αντί του τραυματία Καρέλη θα χρησιμοποιηθεί ο Μαυρίας.
Στο άλλο άκρο θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος με τον Γκέκα να παραμένει στην κορυφή.
Την αποστολή συμπληρώνουν Καπίνο, Γλύκος, Μπακάκης, Τασουλής, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μάνταλος, Αθανασιάδης, Κολοβός και Ντίνας.
Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ράντοβαν Κούρτσιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους εξής έντεκα: Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτςε, Μιτροβιτς, Τόμοβιτς, Τόσιτς, Μάτιτς, Γκουντέλι, Τόσιτς, Γιόγιτς, Μάρκοβιτς και Λάζοβιτς. Στον πάγκο θα είναι οι Μπρκιτς, Ραΐκοβιτς, Ρουκάβινα, Μαξίμοβιτς, Πέτροβιτς, Αλ. Μίτροβιτς, Τζόρτζεβιτς και Τζούρισιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρωσία και Λευκορωσία με τη σημαία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2026
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Έφτιαξαν… σοκολατένιο μέλι με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες
- Πρέπει να σκεφτούν τι είναι κατάλληλο μια τέτοια περίοδο: Στον «αέρα» η λάμψη των Όσκαρ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή
- Αρνήθηκε να δει τον πατέρα της η Λόρα – Οι επόμενες κινήσεις των γερμανικών Αρχών
- Η πρόεδρος του Μεξικού εγγυήθηκε την ασφαλή διεξαγωγή του Μουντιάλ – Συνάντηση με τη FIFA



