Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.:ABACAPRESS.COM/Visual Hellas

Ο –ένας θεός ξέρει γιατί –46χρονος γόης του Χόλιγουντ αντάλλαξε όρκους αιώνιας (;;;;) αγάπης με το λαμπερό μοντέλο, από τη Βενεζουέλα, Shannon De Lima.
Η τελετή, όπου παρευρέθηκαν περίπου 100 προσκεκλημένοι, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην κατοικία του Άντονι στο παραθαλάσσιο θέρετρο Casa de Campo στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Ο βραβευμένος με Grammy λάτιν τραγουδιστής και ταλαντούχος ηθοποιός γνωρίστηκε με το 26χρονο μοντέλο το 2012 και το Μάρτιο που μας της έκανε πρόταση γάμου -μόλις ένα μήνα μετά το χωρισμό του με την τότε κοπέλα του Chloe Green.
Αυτός είναι ο τρίτος γάμος του «δεν κρατιέμαι» Μαρκ Άντονι. Η πρώτη του γυναίκα ήταν η πρώην Μις Υφήλιος Dayanara Torres
Με την οποία χώρισε για να παντρευτεί τη ζουμερή Τζένιφερ Λόπεζ με την οποία χώρισαν το 2011. Συνολικά ο σαρωτικός αυτός εραστής –κάτι θα ξέρουν αυτές –έχει 6 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του: δυο από κάθε νόμιμη σύζυγο του και άλλα δυο με την Debbie Rosado. Αλλά και η De Lima είναι η μητέρα ενός 7χρονου αγοριού, του Ντάνιελ –μην σου τύχη οικογενειακή συνάντηση μαζί τους.
Λέγεται ότι η Λόπεζ ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε «Είμαι χαρούμενη γι αυτόν».
Πολιτισμός.

gamos.gr