Ο πιο ψηλός και ο πιο κοντός άνδρας του κόσμου φωτογραφήθηκαν μαζί
Ο Σάλταν Κόσεν από την Τουρκία και ο Τσάντρα Ντάνγκι από το Νεπάλ, ο ψηλότερος και ο πιο κοντός άνδρας του κόσμου αντίστοιχα συναντήθηκαν στο Λονδίνο για τον εορτασμό της 10ης ετήσιας ημέρας του ρεκόρ Guiness.
Ο Σάλταν Κόσεν από την Τουρκία και ο Τσάντρα Ντάνγκι από το Νεπάλ, ο ψηλότερος και ο πιο κοντός άνδρας του κόσμου αντίστοιχα συναντήθηκαν στο Λονδίνο για τον εορτασμό της 10ης ετήσιας ημέρας του ρεκόρ Guinness.
Ο Κόσεν έχει ύψος 2 μέτρα και 51 εκατοστά και χρειάστηκε να σκύψει για να χαιρετήσει τον Νεπαλέζο, ο οποίος έχει ύψος μόλις 55 εκατοστά.
Ο 31 ετών Κόσεν δήλωσε ότι η γνωριμία του με τον 71 ετών Ντάνγκι «ήταν υπέροχη». Στη διάρκεια συνέντευξής τους, οι δύο άνδρες μίλησαν για το πώς το ρεκόρ Guinness τους επέτρεψε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους και να γίνουν αποδεκτοί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πανελλαδικές 2026: Αυτά είναι τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ
- Σε ισχύ από σήμερα τα νέα πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα MMM
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για το… 63-0 και τη στέψη οι «ερυθρόλευκοι», για να μείνουν ζωντανοί οι «πράσινοι»
- Η Πάτι Μπόιντ θυμάται τη στιγμή που έκανε τον Τζορτζ Χάρισον να «ζηλέψει» στον 11ετή γάμο τους
- Εννέα κουταβάκια καρτερούν την παντοτινή τους οικογένεια
- Χέγκσεθ: Ανακοίνωσε πακέτο μαμούθ για παραγωγή πυρομαχικών – Αμφίσημα μηνύματα για το Ιράν



