Με το δεξί ο Ολυμπιακός, 3-1 την Ποσογίλνιτσα στην Αυστρία
Με νίκη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο Champions League, καθώς στην πρεμιέρα του Δ' ομίλου επικράτησε στην Αυστρία της Ποσογίλνιτσα με 3-1 σετ (25-21, 25-27, 17-25, 23-25). Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια βρήκαν τον ρυθμό τους και πήραν το «διπλό», μπαίνοντας με το δεξί στη διοργάνωση.
Με νίκη ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο Champions League, καθώς στην πρεμιέρα του Δ’ ομίλου επικράτησε στην Αυστρία της Ποσογίλνιτσα με 3-1 σετ (25-21, 25-27, 17-25, 23-25).
Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν το πρώτο σετ αλλά στη συνέχεια βρήκαν τον ρυθμό τους και πήραν το «διπλό», μπαίνοντας με το δεξί στη διοργάνωση.
Τα σετ (πρώτη αναφέρεται η γηπεδούχος): 25-21, 25-27, 17-25, 23-25.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».