Τουρκία: Τρέχουν στον μπαρμπέρη για να μην στιγματιστούν ως τζιχαντιστές
Μεγάλες δόξες φαίνεται ότι γνωρίζουν τα κουρεία στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας, καθώς αρκετοί κάτοικοι της πόλης σπεύδουν να ξυρίσουν το μούσι, ώστε να μην στιγματιστούν ως τζιχαντιστές. Στην πόλη σημειώθηκαν πολύνεκρες συγκρούσεις αστυνομικών με κούρδους διαδηλωτές, οι οποίοι ζητούν από την Άγκυρα να παρέμβει για να σταματήσει η αιματοχυσία στην πόλη Κομπάνι.
Μεγάλες δόξες φαίνεται ότι γνωρίζουν τα κουρεία στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας, καθώς αρκετοί κάτοικοι της πόλης σπεύδουν να ξυρίσουν το μούσι, ώστε να μην στιγματιστούν ως τζιχαντιστές.
Στην πόλη σημειώθηκαν πολύνεκρες συγκρούσεις αστυνομικών με κούρδους διαδηλωτές, οι οποίοι ζητούν από την Άγκυρα να παρέμβει για να σταματήσει η αιματοχυσία στην πόλη Κομπάνι.
Το Κομπάνι βρίσκεται στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία και πολιορκείται από το Ισλαμικό Κράτος. Οι μόνοι που αντιστέκονται είναι οι κούρδοι της Συρίας με την όποια βοήθεια προσφέρουν οι αεροπορικές επιδρομές της συμμαχίας.
Όπως μετέδωσε το BBC, αρκετοί ιδιοκτήτες καταστημάτων δήλωσαν ότι μέχρι και 15 άτομα την ημέρα ζητούν να ξυρίσουν τελείως τη γενειάδα ή το μουστάκι, ώστε να μην δημιουργείται η εντύπωση στην πόλη ότι συμπαθούν τους τζιχαντιστές.
«Κάνω 15 χρόνια αυτή τη δουλειά και ποτέ δεν είχα τόσους πολλούς πελάτες που ζητούν ξύρισμα» δήλωσε ένας άλλος κουρέας στην πόλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θάντερ – Σπερς 127-114: Νίκησαν οι πρωταθλητές και είναι ένα βήμα από τους τελικούς του NBA (vids)
- Άνδρος: Το νησί που ξεχωρίζει για την ηρεμία και την αυθεντικότητά του σε αφιέρωμα των βρετανικών Times
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Από την Κρήτη στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 22 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις
- 12 μυστικά για την επιτυχία στις πανελλήνιες από το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
- Η Miele στο Messinia Challenge 2026: Η τέχνη του «Ευ Ζην» μεταφέρεται από τον αθλητισμό στην κουζίνα
- Στο μυαλό του Ντέιβιντ Λιν – Κλασικές ταινίες, εκατοντάδες ερωμένες και ηθοποιοί που δεν τον άντεχαν



