Φιλική ήττα-σοκ των Σπερς από την Άλμπα Βερολίνου
Ήττα σοκ υπέστησαν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Σαν Αντόνιο Σπερς από την Άλμπα Βερολίνου, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνουν στην περιοδεία τους στη Γερμανία. Η Άλμπα έφτασε στη νίκη με 94-93 χάρη σε μια... μπομπίτα του ΜακΛιν στην εκπνοή του αγώνα.
Ήττα σοκ υπέστησαν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ Σαν Αντόνιο Σπερς από την Άλμπα Βερολίνου, στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνουν στην περιοδεία τους στη Γερμανία. Η Άλμπα έφτασε στη νίκη με 94-93 χάρη σε μια… μπομπίτα του ΜακΛιν στην εκπνοή του αγώνα.
Οι Σπερς ξέφυγαν με 93-89, 25” πριν από το τέλος, αλλά με ένα τρίποντο του Ρέντινγκ στα 5” και, μετά από λάθος του Ντάνκαν, ένα σουτ του ΜακΛιν στην εκπνοή οι γηπεδούχοι έκαναν την τεράστια έκπληξη.
Ο Γάλλος πλέι μέικερ Τόνι Πάρκερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Σπερς με 28 πόντους , ενώ ο Τζαμέλ ΜακΛιν με 20 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών.
Τα δωδεκάλεπτα: 18-26, 47-54, 73-75, 94-93.
Άλμπα: Γκίφι 6, Κινγκ 7, Ραντόσεβιτς 5, Ρέντινγκ 12, Χάμοντς 15, Μπάνιτς 6, Ρένφρο 15, ΜακΛιν 20, Βάργκας 2, Βόλφαρτ-Μπότερμαν 4, Στογιανόφσκι 4, Βάγκνερ.
Σπερς: Λέοναρντ 14, Ντάνκαν 14, Ντιαό 7, Γκριν 9, Πάρκερ 28, Τζινόμπιλι 7, Μπόνερ 4, Μπελινέλι 4, Μπέινς 4, Τζόζεφ 2, Κότον, Έιρς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από «άγνωστα βλήματα» στα ανοιχτά των ΗΑΕ
- Δασμοί: Ο Τραμπ έχει «δίκιο να είναι κάπως απογοητευμένος», δηλώνει ο Μερτς για την επιβάρυνση του 25%
- Monster Truck στην Κολομβία παρέσυρε τουλάχιστον 38 άτομα – Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους (βίντεο)
- Δυτική Οχθη: Οι ισραηλινές δυνάμεις πυροβόλησαν και σκότωσαν 26χρονο Παλαιστίνιο
- Κολομβία: Δολοφονία 4 ανθρώπων σε πόλη που γειτονεύει με τη Βενεζουέλα
- Ενοπλες συρράξεις: ΠΟΥ, ΔΕΕΣ και MSF καταγγέλλουν τη γενίκευση των επιθέσεων κατά υπηρεσιών υγείας


