Πήρε άδεια και ο ΠΑΣ Γιάννινα από την ΕΕΑ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την άδεια συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας κι έτσι αποφεύγει τις πιθανές κυρώσεις που θα μπορούσαν να της επιβληθούν από την ΕΠΟ. Η ΕΕΑ χορήγησε τη Δευτέρα τη σχετική άδεια στον σύλλογο της Ηπείρου, αφού τακτοποιήθηκε το πρόβλημα με την έλλειψη φορολογικής ενημερότητας, εξαιτίας του οποίου ο ΠΑΣ δεν είχε αδειοδοτηθεί αρχικά.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την άδεια συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας κι έτσι αποφεύγει τις πιθανές κυρώσεις που θα μπορούσαν να της επιβληθούν από την ΕΠΟ.
Η ΕΕΑ χορήγησε τη Δευτέρα τη σχετική άδεια στον σύλλογο της Ηπείρου, αφού τακτοποιήθηκε το πρόβλημα με την έλλειψη φορολογικής ενημερότητας, εξαιτίας του οποίου ο ΠΑΣ δεν είχε αδειοδοτηθεί αρχικά.
Παράλληλα, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής στις ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Λαμία και Φωκικός, καθώς και στις 10 από τις 12 ομάδες που πρόκειται να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ (Κηφισιά, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου, Λαμία, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ορεστιάδα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκός).
Τα ΤΑΠ Αρης και ΜΕΝΤ έλαβαν προθεσμία ως τις 3 Οκτωβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ουκρανικό: Ένας τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων θα διεξαχθεί «σύντομα», δηλώνει ο Πεσκόφ


