Η φήμη της Abbey Road προκαλεί πονοκεφάλους στις τοπικές αρχές
Σε πονοκέφαλο για τις τοπικές αρχές έχει εξελιχθεί το θέμα με την Abbey Road, της πιο διάσημης -λόγω Beatles- διάβασης πεζών στον κόσμο. Οι τουρίστες συρρέουν κατά εκατοντάδες κάθε μέρα, ενώ η προσπάθειά τους να μιμηθούν την κίνηση των μελών του συγκροτήματος, προκαλεί φόβους για ατυχήματα.
Σε πονοκέφαλο για τις τοπικές αρχές έχει εξελιχθεί το θέμα με την Abbey Road, της πιο διάσημης -λόγω Beatles- διάβασης πεζών στον κόσμο.
Οι τουρίστες συρρέουν κατά εκατοντάδες κάθε μέρα για να βγάλουν φωτογραφίες, ενώ η προσπάθειά τους να μιμηθούν την κίνηση των μελών του συγκροτήματος, προκαλεί φόβους για ατυχήματα.
Το τοπικό συμβούλιο σκέφτεται να τοποθετήσει τροχονόμο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ωστόσο, για την ώρα δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις.
Ο δρόμος έγινε διάσημος το 1969, όταν τα μέλη του συγκροτήματος τον διέσχισαν και φωτογραφήθηκαν για το άλμπουμ που κυκλοφόρησε εκείνη τη χρονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό
- Brussels Signals ‘No More Studies Needed’ for Greece–Cyprus Power Link
- 35 χρόνια Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Γιορτή Γνώσης & Δημιουργίας
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό


