Ο Τιμ Χάουαρντ… για υπουργός Εθνικής Αμύνης
Νέος ήρωας είναι για την Αμερική ο Τιμ Χάουαρντ μετά τις... 16 αποκρούσεις του στον αγώνα των ΗΠΑ με το Βέλγιο. Παρά τον αποκλεισμό τους, οι Αμερικάνοι ήθελαν να τιμήσουν τον 35χρονο για την εκπληκτική του εμφάνιση και έτσι των πρότειναν για... Υπουργό Αμύνης της χώρας.
Νέος ήρωας είναι για την Αμερική ο Τιμ Χάουαρντ μετά τις… 16 αποκρούσεις του στον αγώνα των ΗΠΑ με το Βέλγιο.
Παρά τον αποκλεισμό τους, οι Αμερικάνοι ήθελαν να τιμήσουν τον 35χρονο για την εκπληκτική του εμφάνιση και έτσι των πρότειναν για… Υπουργό Αμύνης της χώρας.
Την ίδια στιγμή τρέχει άλλο ένα αίτημα, αυτό της αλλαγής του ονόματος στο Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον από «Ρόναλντ Ρίγκαν» σε «Τιμ Χάουαρντ».
Όλα αυτά βασίζονται πάνω στον κανονισμό του Λευκού Οίκου, ότι όποιο αίτημα μαζέψει πάνω από 100.000 υπογραφές, εξετάζεται και παίρνει επίσημη απάντηση.
Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί πως η αίτηση για αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου έχει μαζέψει πάνω από 2000 υπογραφές, ενώ αυτή για το Υπουργείο 142 υπογραφές, οι οποίες θα ελεγχθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κορόνα: «Αυτό είναι το χρονικό πλαίσιο για την αναδόμηση – Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει»
- Περιφέρεια προσφέρει επίδομα 300 ευρώ σε νεοδιοριζόμενους γιατρούς
- Οι καλλιτέχνες που χάσαμε το 2025, μέσα από τα δικά τους λόγια
- Τουρκία: Τρεις αστυνομικοί νεκροί σε μάχη με μέλη του ΙΚ στην επαρχία Γιάλοβα – Σκοτώθηκαν και έξι τζιχαντιστές
- Με Τζόουνς στην αποστολή η Παρτιζάν για Βαλένθια
- Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη: Νεαροί πόζαραν ανενόχλητοι δίπλα στη λάβα

