Παραμένει στον πάγκο της ΑΕΚ ο Δέλλας
O Τραϊανός Δέλλας θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ. «Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη μεταξύ τους συνεργασία και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ξεκινάει από αύριο ο προγραμματισμός για την επόμενη» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.
O Τραϊανός Δέλλας θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ.
«Η Διοίκηση του Τμήματος Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συμφωνίας της με τον Προπονητή της ομάδας μας κ. Τραϊανό Δέλλα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015.
Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη μεταξύ τους συνεργασία και με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν ξεκινάει από αύριο ο προγραμματισμός για την επόμενη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Κινητοποίηση στο Ρέθυμνο από αγρότες και κτηνοτρόφους – Μοίρασαν κρεατόσουπα στους πολίτες
- Αηδία κι απόλαυση – Το ελβετικό τυρί που μυρίζει σαν βρώμικη κάλτσα και λατρεύεται τις γιορτές
- Πολλές ημερομηνίες, μία Πρωτοχρονιά – Πώς και πότε γιορτάζουν την αλλαγή του χρόνου ανά τον κόσμο
- Προπονητής Μπράιτον για Κωστούλα: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξή του»
- Νέα Υόρκη: Ακραία χιονοθύελλα «σαρώνει» την πόλη – Πάνω από 1.600 ακυρώσεις πτήσεων, προβλήματα στους δρόμους
- Ναυάγιο τουριστικού σκάφους στην Ινδονησία: Αγνοείται τετραμελής οικογένεια από την Ισπανία
