Νέα «φραστική» επίθεση του Ετό στον Μουρίνιο
Μετά τον χαρακτηρισμό «ηλίθιος», ο Σαμουέλ Ετό συνέχισε την επίθεση κατά του Ζοζέ Μουρίνιο και τον χαρακτήρισε, «μαριονέτα». Η αιτία «πολέμου» ήταν η δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού της Τσέλσι ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός είναι «γέρος».
Μετά τον χαρακτηρισμό «ηλίθιος», ο Σαμουέλ Ετό συνέχισε την επίθεση κατά του Ζοζέ Μουρίνιο και τον χαρακτήρισε, «μαριονέτα». Η αιτία «πολέμου» ήταν η δήλωση του Πορτογάλου τεχνικού της Τσέλσι ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός είναι «γέρος».
Όπως είπε ο Ετό μιλώντας σε δημοσιογράφους, χθες το βράδυ, θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και τόνισε πως δεν θα είναι το τελευταίο του:
«Αντίθετα με τα όσα είπε μια μαριονέτα για την ηλικία μου, εγώ έχω να πω ότι είμαι έτοιμος σε θέμα φυσικής κατάστασης. Στα 33 μου χρόνια είμαι καλά και δεν θα πάω να παίξω στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ή στην Μέση Ανατολή. Θα συνεχίζω να παίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ και ακόμη θα παίξω σε δύο Μουντιάλ. Δεν θα είμαι ο πρώτος που θα έχει φτάσει τα 41 του χρόνια παίζοντας ακόμη μπάλα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
