Ευχαριστήριο μήνυμα Αναστασιάδη σε Πλατανιά
Ο Αγγελος Αναστασιάδης, που είναι πλέον ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά, για την άριστη συνεργασία που είχαν στις δύο θητείες του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα των Χανίων.
Ο Αγγελος Αναστασιάδης, που είναι πλέον ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά, για την άριστη συνεργασία που είχαν στις δύο θητείες του έμπειρου τεχνικού στην ομάδα των Χανίων.
Σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ο Αναστασιάδης, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Δύο δύσκολες αποστολές. Δύο φορές τον ίδιο Γολγοθά. Αλλά μείναμε ζωντανοί και όρθιοι. Απέκτησα φίλους, απόλαυσα την θερμή φιλοξενία σας και κυρίως την αγνή αγάπη σας. Στην διαδρομή του κάθε προπονητή υπάρχουν λεωφόροι, υπάρχουν χαντάκια, υπάρχουν πέτρες, υπάρχει δάκρυ, υπάρχει λύπη, υπάρχει δόξα, αποθέωση, αναγνώριση αλλά και απαξίωση.
Στη διαδρομή που κάναμε μαζί, υπήρχε ένα πλατάνι να με δροσίζει και να μου δίνει ανάσες. Έδωσα ψυχή και την αξίζατε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πορευτήκαμε, όσο πορευτήκαμε μαζί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- O Ροντινέι έγινε… viral: Τραγουδάει το «Μα δεν τελειώσαμε» μετά τη νίκη του Ολυμπιακού (vid)
- Η ΑΙ μπορεί να γίνει φούσκα κερδοσκοπίας, λέει το αφεντικό της Microsoft
- Σέρρες: Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 16χρονος που σκότωσε τον 17χρονο
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς

