Οι τραυματίες Χουχούμης και Πέτριτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου του Παναθηναϊκού και όπως ήταν αναμενόμενο ο Γιάννης Αναστασίου τους «έκοψε» από την αποστολή, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στη «Λεωφόρο», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ξεκούραστους Καρέλη και Νάνο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Ατζαγκούν.

Την τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» παρακολούθησε και ο παλιός άσος του Παναθηναϊκού, Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για την ανάληψη καθηκόντων σκάουτερ στην ομάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ