Κέρδισε το Αιγάλεω, έστω και με 10 παίκτες η… απογοητευτική ΑΕΚ
Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ στην 27η αγωνιστική της Γ' Eθνικής. Η «Ενωση» νίκησε 1-0 το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ με γκολ του Ράμα στο 50', χωρίς όμως να δημιουργήσει φάσεις εναντίον μιας από τις χειρότερες ομάδες του 6ου ομίλου. Επίσης, οι γηπεδούχοι του Τραϊανού Δέλλα έμειναν με 10 παίκτες από το 67ο λεπτό λόγω αποβολής του Τσούπρου.
Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση της ΑΕΚ στην 27η αγωνιστική της Γ’ Eθνικής. Η «Ενωση» νίκησε 1-0 το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ με γκολ του Ράμα στο 50′, χωρίς όμως να δημιουργήσει φάσεις εναντίον μιας από τις χειρότερες ομάδες του 6ου ομίλου.
Επίσης, οι γηπεδούχοι του Τραϊανού Δέλλα έμειναν με 10 παίκτες από το 67ο λεπτό λόγω αποβολής του Τσούπρου.
Μετά τη νίκη της αυτή, η ΑΕΚ έφτασε τους 60 βαθμούς σε 25 αγώνες, ενώ απομένουν άλλοι τρεις για να ολοκληρώσει αυτή τη «μαύρη σελίδα» στην ιστορία της. Εξυπακούεται πως έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Η σύνθεση του «Δικεφαλου»: Ντούνης, Αργυρίου (60΄ Γεωργέας), Τσουμάγκας, Τσούπρος, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ράμα (84΄ Παληαρούτας), Μούργκα (66΄ Γροντής), Ντακόλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων

