Χωρίς γκολ (0-0) τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ίσως στο πιο αδιάφορο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ελάχιστες ήταν οι φάσεις που σημειώθηκαν στα πρώτα 45 λεπτά μπροστά από τις δύο εστίες. Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν τη νίκη για να αποχαιρετήσουν και επίσημα την κατηγορία με θετικό αποτέλεσμα, ενώ από την πλευρά τους οι Γιαννιώτες έπαιξαν ανοιχτά, χωρίς, όμως, να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Διούδη.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Τελικά ο Άρης παραχώρησε άλλη μία ισοπαλία στην έδρα του (10η συνολικά σε 17 ματς), ενώ με μόλις μία νίκη σε αυτή δεν ήταν δυνατό να παραμείνει στην κατηγορία.

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Καβάλας)

Κίτρινες: Μπέριος

ΑΡΗΣ (Γιώργος Φοιρός): Διούδης, Γιαννίτσης, Τριανταφυλλάκος (76΄ Σουνάς, Τάτος, Γκόλιας, Μπακασέτας, Καμινιώτης (64΄ Καραγιάννης), Βανγκέλι, Μανιάς, Βλάχος, Μπουγαΐδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενικού (56΄ Τζημόπουλος), Λίλα, Κρητικός, Ίλιτς (71΄ Νάκος), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσάβες (77΄ Χαρίσης), Βίλα

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ