Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΓΟ Ρεθύμνου
Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου επέστρεψε στις νίκες στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Μια εβδομάδα μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, οι Κρήτες κατέβαλαν την αντίσταση του Πανελευσινιακού στο «Μελίνα Μερκουρη» του Ρεθύμνου με 85-69, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική, και «ζευγάρωσαν» τις επιτυχίες τους επί των «σταχυοφόρων» στο πρωτάθλημα.
Ο ΑΓΟ Ρεθύμνου επέστρεψε στις νίκες στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Μια εβδομάδα μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, οι Κρήτες κατέβαλαν την αντίσταση του Πανελευσινιακού στο «Μελίνα Μερκουρη» του Ρεθύμνου με 85-69, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική, και «ζευγάρωσαν» τις επιτυχίες τους επί των «σταχυοφόρων» στο πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν 15-7 στο 4΄, αλλά ο Πανελευσινιακός «απάντησε» με σερί 6-0, μειώνοντας σε 15-13, ενώ με καλάθι του Φαγέ στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου οι φιλοξενούμενοι πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στον αγώνα (18-19).
Στη συνέχεια, ωστόσο, ο ΑΓΟΡ πάτησε… γκάζι και κατάφερε να «χτίσει» διψήφια διαφορά (37-26), δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, το οποίο βρήκε τους Κρήτες στο +9 (39-30).
Στην τρίτη περίοδο οι Κρήτες συντηρούσαν το προβάδισμά τους, το οποίο δεν έπεσε κάτω από τους επτά πόντους, και μάλιστα με δικό τους σερί 12-0 μετέτρεψαν το 55-44 του 28΄ σε 67-44 στο 31΄, εξέλιξη που μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Τα δεκάλεπτα: 18-17, 39-30, 64-44, 85-69.
ΑΓΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Γιώργος Καλαφατάκης): Χερτ 12 (3), Καλλινικίδης, Κουμπούρας 2, Αγγελόπουλος 2, Ράιτ 13 (1), Καλαμπόκης 14 (2), Κανονίδης 2, Σίνης, Λάτοβιτς 6, Εζιούκου 15, Ντρτσα 13 (3), Γκάμπριελ 6
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σκαραφίγκας): Παπαμακάριος 2, Αράπης, Δημάκος, Τζόουνς 16 (1), Φαγέ 26 (2), Φίσερ 5 (1), Τέρνερ 9, Μάντζαρης 9 (2), Αβραμίδης 2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
