Έτοιμος ο «Παπ», επιστρέφει και ο Καραμάνος
Χωρίς προβλήματα και σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε την Τρίτη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Ατρομήτου, Γιώργου Παράσχου για το ματς με την Ξάνθη στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα ασκήσεις φυσικής κατάστασης έκανε ο Τάσος Καραμάνος που την Τετάρτη θα μπει κανονικά στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του και επίσης υπολογίζεται για το ματς με τους ακρίτες.
Χωρίς προβλήματα και σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε την Τρίτη ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του Ατρομήτου, Γιώργου Παράσχου για το ματς με την Ξάνθη στο Περιστέρι για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.
Παράλληλα ασκήσεις φυσικής κατάστασης έκανε ο Τάσος Καραμάνος που την Τετάρτη θα μπει κανονικά στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του και επίσης υπολογίζεται για το ματς με τους ακρίτες.
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν όσοι παίκτες το τελευταίο διάστημα έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς.
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη, θα συνεχιστεί την Τετάρτη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελευθεριάδης: Πέντε fake news για τα Τέμπη – Το «φταίει μόνο σταθμάρχης», η πυρόσφαιρα και το πόρισμα το ΕΟΔΑΣΑΑΜ
- Βρετανία: Στα 27 αυξήθηκαν τα επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα της επιδημίας μηνιγγίτιδας
- Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος και το… 14-0 (pic)
- «Κοντά στην έξοδο ο Ιβάνοβιτς από την Μπολόνια, ο Άρης κοιτάζει την περίπτωση του»
- «Ρυτιδιασμένα Όσκαρ» – Χάος, υστερία και λυγμοί στο πάρτι-φιάσκο του Vanity Fair
- Μαρκογιαννάκη: Ό,τι προσπαθεί η κυβέρνηση να κουκουλώσει στη Βουλή, αποκαλύπτεται μέσα στη δικαστική αίθουσα



