«Εφεύρεση του ρέφερι το πέναλτι στον Μπάλλα», λέει ο Παράσχος
Ο μεγάλος «ντόρος» που έγινε την περασμένη Τετάρτη για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στους Πειραιώτες... ξαφνικά αφύπνισε και τους άμεσα θιγόμενους Περιστεριώτες, οι οποίοι ενώ εμφανίζονταν να συμφωνούν με την απόφαση του διαιτητή, πλέον, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, θυμήθηκε να... αντιδράσει.
Ο μεγάλος «ντόρος» που έγινε την περασμένη Τετάρτη για το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο στο Κύπελλο και ουσιαστικά χάρισε την πρόκριση στους Πειραιώτες… ξαφνικά αφύπνισε και τους άμεσα θιγόμενους Περιστεριώτες, οι οποίοι ενώ εμφανίζονταν να συμφωνούν με την απόφαση του διαιτητή, πλέον, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Παράσχος, θυμήθηκε να… αντιδράσει.
Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη nova, ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε για τη φάση του πέναλτι που χρεώθηκε από τον διαιτητή Μάνταλο στον παίκτη Μπάλλα του Ατρόμητου:
«Ο αποκλεισμός μας έχει αφήσει μια πολύ μεγάλη πικρία. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν ήθελα να μιλήσω για συγκεκριμένες φάσεις γιατί ήθελα να τις δω πρώτα στην τηλεόραση. Οι μεγάλοι αδικημένοι σίγουρα είμαστε εμείς. Το χειρότερο όμως είναι πως το άσπρο το κάνουν μαύρο και απορώ με αυτό. Στον Τύπο δηλαδή είδα ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός. Το δικό μας το γκολ που ήταν κανονικό το έβγαλαν οφ σάιντ, ενώ το πέναλτι ήταν μια εφεύρεση του ρέφερι.
Γενικότερα αν κάποια ομάδα αδικήθηκε ήταν η δική μου ομάδα. Τα παιδιά έδωσαν μεγάλο αγώνα, δώσανε την ψυχή τους μπορώ να πω, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε μια πρόκριση που για μας θα ήταν πολύ σημαντική και θα είχαμε και βλέψεις γιατί όχι να πάμε και στον τελικό και να διεκδικήσουμε το κύπελλο».
Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο «δράστης» του πέναλτι φερόταν από διάφορα ΜΜΕ να έχει… παραδεχτεί το πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε, ενώ και η ΠΑΕ Ατρόμητος ουδέποτε παραπονέθηκε επίσημα για την απόφαση του διαιτητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Κρατούμενος άρπαξε σωφρονιστικό υπάλληλο και τον απείλησε με αυτοσχέδιο μαχαίρι
- Ποιο λάθος στα ΑΤΜ μπορεί να μας κοστίσει ακριβά
- Ο Ραφίνια έβαλε τέλος στις φήμες…
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 13ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά τις νίκες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (pic)
- Ατρόμητος-ΑΕΚ 4-1: Με δίδυμο-φωτιά τους Γιόβιτς και Πινέδα


