Στήριξη ΠΑΣ σε Τσιώλη που ζήτησε ενίσχυση
Δεν υπάρχει προς το παρόν θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την διοίκηση της ομάδας να στηρίζει τον Σάκη Τσιώλη. Από την ημέρα που ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός τον πάγκο της ομάδας, οι Γιαννιώτες πραγματοποιούν κακή πορεία με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από την Καλλονή, ωστόσο στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος με τον προπονητή, η πλευρά της διοίκησης εξέφρασε την ανησυχία της αλλά έδειξε τον στηρίζει. Από την πλευρά του ο Τσιώλης ζήτησε την άμεση ενίσχυση του ρόστερ.
Δεν υπάρχει προς το παρόν θέμα προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την διοίκηση της ομάδας να στηρίζει τον Σάκη Τσιώλη.
Από την ημέρα που ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός τον πάγκο της ομάδας, οι Γιαννιώτες πραγματοποιούν κακή πορεία με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα από την Καλλονή, ωστόσο στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος με τον προπονητή, η πλευρά της διοίκησης εξέφρασε την ανησυχία της αλλά έδειξε τον στηρίζει.
Από την πλευρά του ο Τσιώλης ζήτησε την άμεση ενίσχυση του ρόστερ, γεγονός που αναμένεται να τεθεί επί τάπητος στη νέα συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές εντός της εβδομάδας, με την διοίκηση να δείχνει διάθεση να ικανοποιήσει το αίτημα του κόουτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον
- Η Συμμαχία των Προθύμων αισιοδοξεί για την Ουκρανία, όμως το εδαφικό παραμένει «αγκάθι» για πιθανή συμφωνία
- Capital Link: Καταλύτης ανάπτυξης τα νέα έργα υποδομών στην Ελλάδα
- Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός 0-1: Διπλό στις Σέρρες με «υπογραφή» Ματσάν



