Γερμανό υπουργό με πρώην αστέρα ποδοσφαίρου μπέρδεψε η Hurriyet
Στόχος περιπαικτικών σχολίων έγινε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας, η Hurriyet, η οποία μπέρδεψε τον γερμανό ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Γκερντ Μίλερ, με τον συνονόματό του πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου.
Στόχος περιπαικτικών σχολίων έγινε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας, η Hurriyet, η οποία μπέρδεψε τον γερμανό ομοσπονδιακό υπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Γκερντ Μίλερ, με τον συνονόματό του πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου.
Η εφημερίδα δημοσίευσε μια φωτογραφία του υπουργού με λεζάντα στην οποία αναφερόταν ότι ο πρώην αστέρας της Μπάγερν Μονάχου, Γκερντ Μίλερ, ανέλαβε το αξίωμα του υπουργού.
«Γεννηθείς το 1945, ο πρώην επιθετικός της εθνικής ομάδας της Γερμανίας και της Μπάγερν Μονάχου. Καλύτερος σκόρερ της εθνικής (ομάδας της άλλοτε Δυτικής Γερμανίας)», αναφέρεται στην λεζάντα κάτω από την φωτογραφία του νεοδιορισθέντα υπουργού.
Η γερμανική ταμπλόιντ Bild πρότεινε να υπάρξει μεγάλη κάλυψη του σφάλματος, σημειώνοντας: «Φαίνεται ότι το νέο υπουργικό συμβούλιο δεν έχει γίνει ακόμη πολύ γνωστό».
«Η εφημερίδα δεν έδωσε μόνον ένα νέο επάγγελμα στον Μίλερ, αλλά τον μεγάλωσε και κατά 10 χρόνια» είπε η Bild, επισημαίνοντας ότι ο υπουργός που προέρχεται από τις τάξεις της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) έχει γεννηθεί το 1955.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά






