Υπέγραψαν ρήτρα εμπιστευτικότητας Αλαφούζος – Γιαννακόπουλος
Η διαδικασία παράδοσης των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς το νομικό επιτελείο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπήκε στην τελική της ευθεία. Το πρωί της Δευτέρας (16/12) υπεγράφη η ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.
Η διαδικασία παράδοσης των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς το νομικό επιτελείο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μπήκε στην τελική της ευθεία.
Το πρωί της Δευτέρας υπεγράφη η ρήτρα εμπιστευτικότητας ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.
Μέχρι την Πέμπτη ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ αναμένεται να έχει στα χέρια του τα πλήρη οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συζητήσει με τον ξένο επενδυτή την πλήρη μελέτη όλων των οικονομικών δεδομένων και να δουν μαζί τα αναλυτικά στοιχεία.
Μέχρι το τέλος του χρόνου ο πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού θα κάνει γνωστό αν θα εμπλακεί ή όχι στο ποδόσφαιρo.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για βόμβα στα Καλύβια – Εντοπίστηκε κάτω από αυτοκίνητο
- «Ο Γουάινσταϊν έχει εκτίσει την ποινή του»: Η Τζούντι Ντεντς διχάζει – Το «δυσβάσταχτο» πρόβλημα υγείας της
- Ουκρανία: Τι θα γίνει με το δάνειο αποζημιώσεων – Ο χρόνος πιέζει τους Ευρωπαίους συμμάχους της
- Η αξία του κράτους πρόνοιας: Ποιες χώρες της ΕΕ δαπανούν τα περισσότερα;
- Ζελένσκι: Έτοιμο την Τρίτη το σχέδιο 20 σημείων Ουκρανίας και Ευρώπης – Θα διαβιβαστεί στις ΗΠΑ
- LIVE: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



