Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ Σουόνσι και Χαλ
Με το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα σε Σουόνσι και Χαλ, έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Premier League.
Με το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα σε Σουόνσι και Χαλ, έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Premier League.
Η Χαλ, αν και προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με γκολ του πρώην παίκτης της Σουόνσι, Γκράχαμ, μάλλον θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού κυρίως στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου ήταν πίσω από την μπάλα και με μαζική άμυνα προσπάθησε να «κρατήσει» τη Σουόνσι.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60ό λεπτό με τον Τσίκο, σε μία φάση που φαίνεται ότι ο παίκτης της Σουόνσι βάζει το χέρι για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Με τον βαθμό η Σουόνσι έφτασε τους 19 και έπιασε στη 10η θέση την Αστον Βίλα. Εναν λιγότερο έχει η Χαλ, που είναι στη 12η θέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή



